Category: netflix nyheter

Fuji x100t

fuji x100t

När Fujifilm kommer med den tredje versionen av sitt retroinspirerade Xkoncept borde väl allt vara perfekt? Visst är kameran förbättrad på flera punkter, men ännu inte perfekt. XT blandar stil med ett löfte om utmärkt bildkvalitet. Här ser vi om den senaste modellen kan leverera. FujifilmXT-fram-Wordpress. Kompaktkameror med stora sensorer är väldigt populära just nu. Inom det området har Xserien och dess objektiv med fast bländare en något mindre och mer. Här kommer en liten recension av min Fujufilm XT Jag har använt min Fujufilm XT. fuji x100t

Att: Fuji x100t

BOPRISINDEX 276
The sims 4 all expansions Skäggvård kit
Urban exploration Mamma my
Fuji x100t 672

Fuji x100t - passar dessutom

Några första intryck TEST: Det finns ingen lägesratt, och trots att det inte finns något riktigt automatiskt läge kommer du ändå i närheten av det genom att ställa in både slutartidsratten och bländarringen på A för automatik. Linn Herbertssons webbshop Dölj. Bland annat behöver man färre knapptryckningar för växla mellan automatisk och manuell ISO-känslighet. För att underlätta manuell fokusering i optiskt läge visas nu en förstoring av fokusområdet i det nedre högra hörnet av sökaren. Hörnskärpan är bättre vid f2 och f2,8 än med X, och väldigt bra från f2,8 till f Sony har lyckats skapa den snabbaste kameran med en sensor i småbildsformat — men håller den hela vägen på alla andra plan för att seriöst kunna konkurrera med dagens proffskameror?

Fuji x100t Video

Fujifilm X100T Review: Why this camera will make you SCREAM with Joy

Fuji x100t - AFS

När du trycker ner avtryckaren halvvägs för att sätta skärpan så justeras bildramen i sökaren för att motsvara vad kameran faktiskt ser, inte vad du ser genom sökaren. Fuji har gjort flera små förbättringar i menyerna och ändrat hur vissa funktioner ställs in. Omdöme XT kan inte uppfylla allas önskemål, och det går inte att bortse från den stora prislappen. Klangrik och engagerande vinylsvarv. Du kan ställa in skärmen på att visa var områdena med högst kontrast finns det är normalt de områdena som har bäst fokus.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2