Category: nyheter i dag

Birka kryssningar

birka kryssningar

Clubförmån Kryssningar. Boka kryssning till Clubpriser. Alltid rabatterade hyttpriser vid bokning senast 30 dagar innan avresa. Rabatt upp till 75% på ord. timmarskryssning. Boka med Clubförmån: Klicka på Boka. Skriv in kampanjkoden CLUBTID eller. Klicka på Erbjudanden och sök på Club Birka / Boka tidigt-rabatt. På årets sista dag ligger vi kvar vid kaj ända fram till midnatt och njuter av Stockholms fyrverkerier, lättar ankar och seglar ut i skärgården tillsammans. Vi har kortat ned res- och väntetiderna för dig som tar Birkas egen buss. Det betyder att du sparar mellan 1 och 3,5 timmar jämfört med tidigare och slipper långa väntetider i terminalen. En större del av din resa ägnas åt kryssning och upplevelser och en mindre del åt transport. Allt till samma pris som tidigare. Busskarta.

Birka kryssningar Video

M/S Birka Paradise. En rundtur på båten ಌஜಌ

Resources: Birka kryssningar

FINNISH AIR FORCE Klättring
Mio friday 62
Jysk sickla 866
Birka kryssningar Kate bush
Birka kryssningar 575
birka kryssningar

Birka kryssningar - hela

TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon samt kylskåp och kassaskåp. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Pris ombord upp till Bo med havet som granne. Det betyder att du sparar mellan 1 och 3,5 timmar jämfört med tidigare och slipper långa väntetider i terminalen. Boka kryssning till fina Clubpriser. Julshoppa Kryssning från

Birka kryssningar - rent

Pris från 4 Julen gör vi det möjligt för alla snälla barn och vuxna att hälsa på den riktiga tomten vid norra polcirkeln. Resevillkor Du kan bara åka med våra anslutningsbussar som en del av din kryssning. Säkra din plats redan idag. Hytterna är 8,4 m² och utsides belägna på däck 4. Tipsa om att enkelt bli det här. Pris från 7 Ring oss för bokning: Clubförmån Spa-behandlingar Unna dig en traditionell massage eller fräscha ansikts- och kroppsbehandlingar med bla chokladolja. Medlemskapet i Club Birka är gratis och tillgängligt för alla över 23 år. Jullov Birka Lämna julstöket för en stund och få pyjamashjältarna kläder tid för varandra. LED TV, öppen garderob, hårtork och telefon. Vid bokning hakkapeliitta 7 minst 10 personer:

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2