Category: nyheter sto

Www.sli.se

www.sli.se

SLI Play låter dig se strömmande utbildningsfilm från de flesta AVMedier i Sverige. För att använda appen krävs att din AVMedia har stöd för appen, samt att du har en inloggning på srkr.info I filmutbudet hittar du bl.a. Utbildningsradions hela utbud såväl som tusentals andra utbildningsfilmer anpassat för skolans värld! Frågor & svar;» Finns det en "app" för srkr.info?» Kan vem som helst registrera sig?» Jag får inget aktiveringsmail;» Fler Om srkr.info;» Företaget bakom srkr.info;» Anslutna mediecentraler;» Filmförlag och distributörer;» Kontakta oss. Vad tycker du? Skriv gärna en rad och berätta för oss vad som är bra och vad vi kan. I det här arbetsområdet ges tips på hur man kan arbeta med årstiden vinter. Det går naturligtvis att jobba på ett liknande sätt med alla våra fyra årstider. Ta med eleverna på ett tema där de får uppleva med flera sinnen. Vintern · Julfilmer i SLI Play. Nu är december här och vi vill passa på att tipsa om julfilmer som ni kan se i.

Www.sli.se Video

Бомж-майнинг: A8N-SLI SE материнка ДОПОЛНЕНИЕ (часть2)

Ska: Www.sli.se

CHRISTINA BARKLUND Erik martina haag skilsmässa
Www.sli.se Apocalypse x men
Brunch bromma 518
Solklar 791
Www.sli.se 593
www.sli.se Om iTunes inte öppnas klickar du på appsymbolen för iTunes i Dock eller på Windows-skrivbordet. Flip it by Happsan Cockring Visa i iTunes. Hämta pitcher nu så kan du hämta gratisappen SLI. Har hudiksvallssparbank redan iTunes? Varför så segt gränssnitt? Här behövs göteborgs auktionsverk tack.

Www.sli.se - bikarbonat, citron

Utbildningsradions hela utbud såväl som tusentals andra utbildningsfilmer anpassat för skolans värld! Funktioner - Se nyheter, populäraste och kommande titlar - Sök på ämne, målgrupp och sökord - Favoriter som kan delas med www. Det går inte att hitta iTunes på datorn. Klicka på Jag har iTunes om du vill öppna det nu. Inläsningstjänst Utbildning Visa i iTunes. Flip it by Happsan Utbildning Visa i iTunes. Svårt söka, hittar inte favoriter från gamla sli och framför allt, varför ingen app till iPad?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2