Category: svt nyheter

Ankaret haninge

ankaret haninge

Vi är en psykiatrisk mottagning. Du kan ringa eller besöka oss när du mår psykiskt dåligt. Det går bra att kontakta oss även utan remiss. Här nedan följer en sammanfattning av händelser som jag utsatts för under flera års tid då jag hölls inlåst på psykiatriska vårdavdelningar på grund av att jag inte ville äta. Det hela inträffade under perioden till och med Det som beskrivs har blivit dels anmält till Hälso- och. Psykiatrisk avdelning 1 Haninge, Anna Marias Väg 8, Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m.m.

Ankaret haninge - nya

Tyvärr ordinerade han mig besök enskilt med psykolog Bengt Westman. Har ju inte haft självförtroende att skaffa egen familj eller ens ha nära vänner på grund av detta och hur normalt är det. Drömmarna handlade hela tiden om de övergreppen både de sexuella och misshandeln som läkare och ovan nämnda personal mycket väl kände till och känner till än idag. Viruset sprids framför allt om någon som är sjuk hostar eller nyser. Hade jag fått välja så hade jag aldrig någonsin beblandat mig med denna institution överhuvudtaget. Däremot får vem som helst använda materialet och försöka ställa personerna till rätta laglig väg för det hela. Och så fungerar det inom psykiatrin.

Ankaret haninge - Student

I mitt tillstånd som jag var i då så var jag rätt påverkad av diverse olika lugnande mediciner som de med tvång gett mig. Effexor 75 mg, 3 gånger per dag Buspar 10 mg, 3 gånger per dag Stesolid 10 mg, 9 gånger per dag Propavan 25 mg, 4 tabletter till natten Stilnoct 10 mg, 1 tablett till natten Mallorol, 25 mg, 2 till kvällen samt 2 vid behov, obegränsat antal gånger. Jag träffade henne väldigt ofta så fort LPT rådde och hon var den som alltid var hotfull och aggressiv mot mig så länge jag var i samtal med henne och det inte rådde besökstid på avdelningen. Rörde jag mig det minsta så blev det misshandel i form av slag alltid med knuten näve i magen. Arbetsterapeut till Psykiatrisk avdelning 2 Ytterö.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2