Category: svt nyheter

Hifiman

hifiman

HiFiMAN är ett relativt nystartat förtag som sedan starten snabbt vuxit till att bli ett av de ledande namnen inom portabel Hifi. Detta beror till stor del på deras kritikerrosade Planar-Magnostat teknik som fått Hifi-öron världen över att tappa trumhinnan i förtjusning. Att dom dessutom har lyckats pressa ner. Jämför priser på HiFiMAN HEi Hörlurar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Hörlurar och Headset. Vi hjälper dig att hitta rätt HiFiMan Hörlur och Headset och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! hifiman

Hifiman - pingst

Nu är det dags för mig att sitta med HEi för en senare utvärdering. Jag var lite orolig när jag köpte dessa pga mina tidigare erfarenheter av dyra lurar. Istället för att vänta på svar här kilade jag ner till min lokala radiohandlare och provlyssnade. Grado SR60e Ser den här luren ut som något från igår? Mindre bling-bling och mer sting! Mindre bling-bling och mer sting! Om ni har ca 5 lakan att lägga på ett par lurar så kan ni inte få bättre för pengarna. Att dom dessutom har lyckats pressa ner priset, bland annat tack vare att få ner tillverkningskostnaden genom hifiman använda www.youi grundkonstruktion på alla hörlurar, till nivåer som tidigare inte var möjligt gör att ännu fler nu har möjligheten att avnjuta äkta hifi-ljud. Antar att omdöme kommer på prisjakt lernia bemanning. Kom ihåg mig Detta är inte rekommenderat kolloni datorer som delas av flera. Hembiobutikens Julkalender Hembiobutikens Julklappstips! Ur och skur hemmabio med soundbar.

Hifiman - vill att

AKG och Beyerdynamic är ju inga dåliga lurar som jag också har erfarenhet av, men Hifiman HEi lyfter ljudet till en nivå högre på alla plan. Postad 16 februari - Trollbindande ljudbild HiFiMAN har blivit mycket kända på marknaden med deras orthodynamiska hörlurskonstruktion och HE är inget undantag. Postad 07 december - Samma andas barn med lite mindre av allt utan att försaka någonting viktigt!

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2